L’imam Xeic Adam i la hipocresia de l’islam

Un imam musulmà que dona lliçons sobre la no-violència i assessora el govern alemany sobre afers interreligiosos ha estat detingut a Alemanya en haver apallissat la seva esposa. El xeic Abu Adam, de 40 anys d’edat, roman en presó preventiva alhora que la seva esposa, de 31 anys d’edat, està sota protecció policial. Va ser presumptament agredida tan violentament que va patir fractura de nas i espatlla així com nombrosos talls i morats. (…) Sembla que l’imam va rebutjar de deixar entrar la policia a casa seva però aquesta va forçar-ne l’entrada malgrat seu en témer per la vida de la dona. El xeic Adam és l’imam egipci de la mesquita Darul Quran a Munich. (…) Fa una setmana, aquest va donar una conferència a la Universitat Catòlica de la ciutat titulada “Un islam que es distancia de la violència”. També va parlar a una recent conferència anomenada “Trobant l’islam a Europa”

A Muslim imam who lectures on non-violence and advises the German government on interfaith issues has been arrested in Germany for beating up his wife. Sheikh Abu Adam, 40, is now on remand in Munich while his wife, 31, is being guarded by police. She was allegedly assaulted so badly that she suffered a broken nose and shoulder and numerous cuts and bruises. (…) The imam is said to have refused to let police officers into his home, but they forced their way past him because they feared the woman’s life was in danger. Sheikh Adam is the Egyptian imam of the Darul Quran Mosque in Munich. (…) A week ago, he held a lecture at the city’s Catholic University entitled ‘An Islam which distances itself from violence’. He also spoke at a recent conference called ‘meeting Islam in Europe’

Exemple escruixidor de la hipocresia amb que es malda d’entabanar els catalans en concret i els europeus en general. Val a dir que tot plegat recorda molt el cas de l’imam de Lleida Abdelwahab Houzi.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, immigració, islam, islamització, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s