Nens nadius europeus minoritzats a Birmingham i Leicester

Leicester, Anglaterra

Els infants provinents de families blanques són una minoria tant a Birmingham com Leicester, segons investigadors. Més de la meitat d’aquells sota els 16 anys d’edat a aquestes ciutats són ara negres, asiàtics i d’altres comunitats ètniques, afirmen. Els infants blancs suposen el 47% de la població en ambdues ciutats, segons calculen els investigadors.

[Children from white families are in the minority in both Birmingham and Leicester, according to researchers. More than half of those under 16 in the cities are now from black, Asian and other ethnic communities, they believe. White children make up 47 per cent of the population in both cities, the researchers estimate.]

Un procés de substitució de població és el que està succeint ara mateix arreu d’Europa arran l’augment massiu de la immigració. Les noves generacions de nadius europeus són minoritzades a la seva propia i ancestral terra. Tot gràcies als immigracionistes culpables d’aquest fet qui, potser més endavant, pagaran pel que fan en contra nostra. En contra del nostre futur com identitat etnocultural al que tenim dret com qualsevol altre al món.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, identitari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s