El multiculturalisme mata

El multiculturalisme mata. Fer conviure en un mateix lloc comunitats que res no tenen a veure les unes amb les altres, i que fins i tot són antagòniques, no pot provocar res més que conflictes socials i la substitució de la identitat pròpia de la zona per un poti-poti social i cultural descohesionat. Els multiculturalistes són els principals enemics de la diversitat. Les seves idees comporten la substitució de les identitats pròpies de l’àmbit geogràfic receptor de l’allau immigratòria per aquest aiguabarreig que difícilment se sap com culminarà, però que el que és segur és que ens farà viure anys de conflictes i problemes. Amb sort, després de dècades es crearà una identitat nova, però amb quin guany? Una identitat nova sorgida per l’eliminació de l’anterior després d’una llarga època de conflictes. Això és  diversitat? Diversitat és estimar totes les identitats del món. Cada cultura té el seu àmbit geogràfic on ha nascut, ha crescut i on s’ha desenvolupat. El tracte de tu a tu, el respecte a la casa dels altres, en definitiva, una convivència noble i pacífica sí que és defensar la diversitat. El que no ho és, i ara parlo de casa nostra, és amuntegar un munt de nacionalitats i cultures diferents arreu del país. El multiculturalisme a Catalunya és la mort de la nostra nació. És d’estúpids pensar que encabir immigrants en barris sencers de casa nostra i convertir-los en guetos és defensar la diversitat. Si una cosa és, és la mort de la catalanitat, és anar en contra de la diversitat al món, és matar una identitat.

El multiculturalisme és un invent del poder, i un discurs que l’esquerra ha fet seu. A l’actual sistema capitalista li convé aquest gran moviment migratori, perquè els beneficia econòmicament. Convertir Europa en un gran mercat. Aquest és el seu interès. I per això els defensors de les identitats, els defensors de la diversitat, som els seus enemics, som la principal nosa, i per això necessiten de l’esquerra i el progressisme, així com també dels partits més de “dretes”, per promoure la multiculturalitat. CiU i PP sempre han estat al costat del poder econòmic. Aquí, tot i que intenten amagar-ho, també podem ficar-hi sense por el PSC. Tanmateix, com és que els grups d’extrema esquerra són violents defensors d’un invent del poder econòmic per defensar els seus interessos i acèrrims enemics de la gent normal que no vol veure com li destrossen i li furten la casa? Segurament perquè, a part d’haver-hi entitats ultrasubvencionades pel poder polític, com moltes de les que es veuen en les plataformes autoanomenades “antifeixistes”, l’extrema esquerra té un odi immens cap a la societat occidental, a la que no perdona haver rebutjat el seu sistema de dictadura del proletariat i d’instal·lació de gulags. Aquí potser exagero, però l’antitradicionalisme i el rebuig de la majoria dels valors occidentals per part de l’extrema esquerra és digne d’estudi psiquiàtric.

Als defensors de les identitats, als amants de la diversitat, només ens queda combatre aquesta ideologia totalitària amb totes les nostres forces. Els grups que s’autoanomenen “antifeixistes” sortiran al carrer, convertits en beneits útils del capital, per amenaçar i cohibir els qui no ens dobleguem davant del règim; els partits polítics tradicionals i els mitjans de comunicació serviran els seus amos i intentaran criminalitzar-nos, però igual que un dia es va derrotar el nazisme i l’estalinisme, tornarem a vèncer, perquè no deixarem de lluitar. Matem el multiculturalisme abans no ens mati a nosaltres. Som-hi!

Som Notícia

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, Jovent, nacionalisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s