Cristians resignant-se a ser minoritzats

Musulmans de Bradford, Anglaterra

Als cristians els caldria aprendre dels musulmans sobre l’existir com una cultura “minoritària” a les ciutats britàniques que són gradualment dominades per comunitats immigrants, ha dit un bisbe de l’església d’Anglaterra. Nick Baines, bisbe de Bradford, va dir que algunes parròquies a la seva diòcesi són musulmanes en un 95% però que això caldria no veure’s com un problema. “Aquesta és una fantàstica oportunitat”, va dir al Sínode General, l’assemblea nacional de l’església d’Anglaterra, a York.

[Christians should learn from Muslims how to exist as a “minority” culture in British cities that are increasingly dominated by immigrant communities, a Church of England bishop has said. The Rt Rev Nick Baines, the Bishop of Bradford, said some parishes in his diocese were 95% Muslim but that this should not be seen as “a problem”. “This is a fantastic opportunity,” he told the General Synod, the Church of England’s national assembly, in York.]

Mentre alguns pretenen que ens resignem a ser minoritzats a la nostra pròpia terra, fins i tot alegrant-se’n malaltissament, d’altres maldem perquè això mai no succeeixi. En aquest sentit els cristians han palesat massa sovint ser dels immigracionistes més entusiastes. Malament quan el seu amor a l’altre supera l’amor a un mateix, als nadius europeus. Esperem que els déus ancestrals d’Europa vetllin per nosaltres, pel nostre futur i la nostra llibertat, perquè el déu dels cristians sembla que no ho fa.
Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent, Revolució

2 responses to “Cristians resignant-se a ser minoritzats

  1. Sembla raonable pensar que les esglésies cristianes modernes s’han deixat infectar pel verí “progre” filomarxista. Com tu dius molt bé, aquest etnomasoquisme arriba a nivells malaltissos en alguns casos.
    Pel que es veu, d’entre els grups majoritaris, el sector menys infectat és l’església ortodoxa oriental. La catòlica, però, sobretot a partir del Concili Vaticà II, ha programat la seva pròpia ruïna. Esperem que les mateixes circumstàncies forcin una tornada al sentit comú en les jerarquies eclesials.
    D’entre les protestants, però, de cada vegada hi sorgeixen més grups -minoritaris, això sí- de cristians compromesos amb la seva pròpia gent.

  2. Mars Gradivus

    No confio gaire en un canvi d’actitud de les esglésies. Em semblen massa acostumades a, tal com s’acostuma a dir, parar l’altra galta. A entomar amb resignació el procés de substitució de població que s’esdevé a tants indrets d’Europa incloent la nació catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s