Minorització dels nens anglesos nadius europeus

Peckham, a Londres al decurs dels saquejos de l'estiu del 2011.

David Levin, cap de l’Escola Ciutat de Londres per nois, ha parlat de la seva “creixent alarma” per com les comunitats a Londres es divideixen en funció de la raça, amb joves de diferents ètnies poc o gens barrejades i les indefugibles tensions que això suposa. A una escola, el Col·legi Stepney Green de Matemàtiques i Computació, a Tower Hamlets, Londres est, el 97% dels alumnes són bengalís. I a un altre, a Peckham, Londres sud, els alumnes són “aclaparadorament” de l’oest d’Àfrica. (…) Els infants de les famílies blanques són en minoria a Birmingham i Leicester, així com a la majoria de districtes de Londres.

[David Levin, head of City of London School for boys, has spoken of his ‘increasing alarm’ at the way communities in London are split along race lines, with youngsters of different ethnicity rarely or never mixing and the inevitable tensions that causes. At one school, Stepney Green Maths and Computing College, in Tower Hamlets, East London, 97 per cent of pupils are Bangladeshi. And at another, in Peckham, South London, pupils are ‘overwhelmingly’ West African. (…) Children from white families are in the minority in both Birmingham and Leicester, as well as most London boroughs.] 

Dècades d’immigracionisme, tant inter com multicultural, i els milions d’euros que s’hi han malbaratat només han aconseguit aquesta merda. On els que surten perdent, només cal veure-ho, són els infants anglesos nadius europeus. Minoritzats a la seva pròpia terra, envoltats de comunitats alienes quan no directament hostils. Aquest és el malaurat resultat d’aquest procés d’enginyeria social i ideològica desfermada contra els europeus. On és el paradís que ens prometien?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s