El SVP obté suport per referèndum sobre la immigració massiva a Suïssa

Aturem la immigració massiva!

L’ultradretà Partit del Poble Suís (SVP) diu haver aplegat prou suport per encetar un referèndum adreçat a “aturar la immigració massiva”, que podria tenir implicacions quant al tractat bilateral del país amb la UE. “Només després 2.5 mesos de començar la recolecció, 120,000 signatures per la iniciativa del SVP ‘contra la immigració massiva’ han estat recollides”, va dir el Partit del Poble Suís en un comunicat. Sota les normes de la democràcia directa a Suïssa, qualsevol individu pot encetar un referèndum amb la condició de que reculli més de 100,000 signatures de votants en suport a la causa al decurs de 18 mesos.

The far-right Swiss People’s Party (SVP) has claimed to have gathered enough support to push for a referendum aimed at “stopping mass immigration”, which could have implications for the country’s bilateral deal with the EU. Just 2.5 months after collection began, 120,000 signatures for the SVP initiative ‘against mass immigration’ have been collected,” said the Swiss People’s Party in a statement. Under Switzerland’s direct democracy rules, any individual can push for a referendum on condition that he or she collects more than 100,000 from eligible voters to support the cause within 18 months.

Els suïssos decidiran sobre la immigració massiva que arriba al seu país. Un exemple per la resta d’europeus i un malson pels immigracionistes qui s’esveren només de pensar en la possibilitat de que se’ns consulti sobre el nostre parer quant aquest afer.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, nacionalisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s