White Rex, jovent rus i europeu en acció!

Perquè la vida és un combat, cal estar sempre entrenat i preparat!

White Rex

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, identitari, Jovent, nacionalisme, Revolució

2 responses to “White Rex, jovent rus i europeu en acció!

 1. Em resulta curiós com a Rússia aquest tipus d’organitzacions gaudeixen de bastant llibertat per a expressar-se o almenys per a existir, malgrat l’enorme influx del comunisme. Si existís un grup així a l’Estat espanyol seria perseguit sense descans, amb els mitjans de comunicació bombardejant contínuament amb “documentals” propagandístics histèrics i “debats” sensacionalistes.

  L’explicació que trob és que el comunisme oriental, a diferència de l’occidental, no va degenerar en el progressisme efeminat tan característic de la nostra terra, on fins i tot els “conservadors” són en realitat progres moderats.

  La raó potser va ser l’estalinisme, del qual s’ha de rebutjar el seu menyspreu per la vida humana, l’absència de llibertats i drets individuals i la seva nefasta política econòmica. L’única cosa bona, però, va ser el seu caràcter nacionalista. Justament ahir parlava amb una dona russa que es va referir a la segona guerra mundial com “la gran guerra patriòtica”.

  Jo som liberal i per tant anti-comunista. Lluny de la caricatura que fa l’esquerra, els liberals no són tipus grassos vestits com el del joc de Monopoly trepitjant obrers i menjant petrodòlars. Una de les llibertats més exigides pels liberals és el dret dels ciutadans a portar armes per a defensar-se dels criminals i, si cal, del govern. Thomas Jefferson, liberal per excel·lència, va dir que “every citizen should be a soldier”, o sigui, que cada ciutadà hauria de ser un soldat.

  • Mars Gradivus

   Malauradament ara fins i tot a Rússia s’estén la censura que esmentes. Per exemple el popular DPNI o Moviment contra la Immigració Il·legal ha estat prohibit. L’excusa adduïda són els aldarulls arran l’assassinat d’Egor Sviridov però sembla que el veritable motiu és la força que el nacionalisme rus està assolint especialment entre el jovent.

   Aquest vídeo palesa com, tanmateix, el jovent rus no es deixa cohibir pel canvi d’actitud de l’estat rus i del partit Rússia Unida d’en Putin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s