Doudou Diene: l’ONU contra la identitat europea

Fragment del seu discurset:

La vella identitat nacional de França o de l’occident s’està col·lapsant. Està esdevenint una altra identitat que és plural, polifacètica, diferent, on l’islam, el negre, l’àrab i el xinès tenen el seu lloc. Tots els països europeus estan passant per una greu crisi d’identitat. Les velles identitats nacionals bastides sobre una base religiosa, o sobre la base de la etnicitat blanca, estan sent qüestionades per la dinàmiques de la immigració i la globalització. Som a una dolorosa fase de construcció d’una nova identitat nacional… en 10 anys França serà transformada. Esdevindrà molt més multicultural i plural. Serà aquest pluralisme, aquesta diversitat, que els mitjans i l’elit política mai no han acceptat. La societat francesa està sent canviada per les minories, i són aquestes minories qui van a rehumanitzar-la, perquè duen valors

[The old national identity of France or the west is collapsing. It is becoming another identity that is pluralist, multi-faceted, different, where Islam, the black, the Arab and the Chinese have their place. All of the European countries are going through a grave identity crisis. The old national identities constructed on a religious basis, or on the basis of white ethnicity, are being called into question by the dynamics of migration and globalisation. We are in the painful phase of a new national identity being born … in 10 years France will be transformed. It will become much more multicultural and pluralist. It is this pluralism, this diversity, that the media and political elite has never accepted. French society is being changed by the minorities, and it’s these minorities who are going to rehumanise it, because they bring values.”]

Doudou Diène, senegalès de 70 anys d’edat, ha estat el Relator Especial de les Nacions Unides sobre el racisme i la xenofòbia entre el 2002 i el 2008.

Palesa d’una forma diàfana què espera forçar ell, és a dir l’ONU, sobre Europa al decurs de les properes dècades.

En Diène i l’ONU treballen per la desaparició de les identitats nacionals europees, treballen per la minorització dels europeus a la seva mateixa terra. Tal com succeeix ja arreu de moltes ciutats europees com Birmingham o Leicester on els nadius europeus són poc més de la meitat de la població total d’aquestes ciutats -segons la viquipèdia-.

És molt aclaridor el que ens diu. Nosaltres els europeus som reduïts racistament no només a vella nosa a eradicar sinó, a sobre, a ser civilitzada pels immigrants que segons diu ens són superiors.

Això és profundament racista en contra dels europeus. Gens acceptable d’algú que, segons es suposa, ha estat treballant en contra del racisme per l’ONU. O, potser en realitat, en contra dels europeus com ell mateix reconeix?

Front aquesta agressió confesa només ens resta lluitar i vèncer. No tenim cap altre alternativa que sobreviure o resignar-nos a desaparèixer esclafats per la distopia que tant engrescadora li sembla aquest Diène. Simplement perquè creu que ens redueix al no-res, a la marginalitat en la Història. Però la nostra Història la escrivim nosaltres, no algú aliè com aquest home.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, identitari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s