Noruega: promoció pública del nicab i dels talibans

Aisha Shezadi, musulmana pro-talibans, adoctrinant jovent noruec

A la seva pàgina del facebook na Shezadi també va donar suport al moviment islamista talibà, i va dir que no cal democràcia si tens la llei islàmica, la xaria. “En teoria, si hi ha un estat islàmic, ni caldrà ni haurà lloc per la democràcia, perquè l’estat estarà governat per la xaria”, segons va dir-li a VG. L’Associació Llegeix! i l’Associació de Traductors i Escriptors de no-ficció (NFF), patrocinen Aisha Shezadi  quan viatja arreu el país per informar els alumnes noruecs sobre els seus valors. 

På Facebook-siden har Shezadi også støttet den islamistiske bevegelsen Taliban, og uttrykt at demokrati er unødvendig om man har islamsk lov, sharia. – I teorien, dersom det er en islamsk stat, så vil det ikke være behov eller plass for demokrati, fordi staten vil uansett styres med sharia, sier hun til VG. Foreningen Les! og Norsk faglitterære forfatter- og oversetterforening (NFF), sponser Aisha Shezadi når hun reiser landet rundt for å opplyse norske skoleungdommer om sitt verdisyn. 

Així adoctrinen als joves noruecs associacions progressistes sobre els suposats valors feministes de la xaria, la llei islàmica, mitjançant substancioses subvencions de diners públics fornits per l’estat noruec. Delirant però, malauradament, ben cert. Esperem que, tanmateix, el jovent noruec resisteixi aquesta merderada i mantingui la seva llibertat de pensament així com les seves arrels identitàries.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat

4 responses to “Noruega: promoció pública del nicab i dels talibans

 1. És clar. Els autodenominats “progressistes” són només un sector d’allò que es pot anomenar amb justícia el front antieuropeu, del qual fan part els dits progres, els neoconservadors, un sector extens dels liberals, i un llarg etc.

  La tesi principal dels immigracionistes antieuropeus és la següent: qualsevol nació, ètnia, poble, comunitat o raça té dret a existir i a manifestar-se, mentre no sigui europea. Al mateix temps, els nadius europeus hem d’acceptar el nostre genocidi per mitjà de la immigració massiva i l’anomenada “assimilació”.

 2. Mars Gradivus

  Aquest front que malda de deconstruir Europa diu glorificar la diversitat. Ho fa, tanmateix, alhora que escomet acarnissadament contra les identitats europees malgrat que som una expressió d’aquesta diversitat. Amb el mateix dret de qualsevol altre de viure i desenvolupar-nos lliurement tot projectant al futur les nostres arrels. D’això només se’n pot dir eurofòbia.

  Som un arbre malalt per qüestions internes que paràsits externs infecten oportunistament. Com l’islam que du més de mil anys entestat en infiltrar-se dins Europa per sotmetre-la -recordem els setges de Viena el 1529 i el 1683 pels turcs-. Val a dir que al decurs del segon setge nombroses nacions europees van combatre plegades per salvar Europa de l’invasió turca amb l’excepció del rei Lluís XIV de França. Es palesa com l’enemic intern ha existit sempre en una o d’altre forma.

  Quina és la cura? N’hi ha? El que està clar, potser l’únic que està clar, és que ens pertoca de lluitar. Tant contra l’enemic intern, que tant bé defineixes, com contra l’enemic extern que ens parasita.

 3. Laren

  Típic auto-odi, auto-destrucció dels dits “progressistes” (que de progressites no en tenen un pel, doncs l’Islam és un retrocés més que un progrés). Tenen un cacao mental increible. Contradient-se constantment en les seves teories que no s’aguanten en lloc (barrejen feminism amb islam, democràcia i islam, què collons ? )

 4. Mars Gradivus

  És el símptoma d’una ideologia en descomposició, en putrefacció, ençà el fracàs del comunisme fa ja dècades. No en podem esperar res de bó, Laren.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s