Mélenchon, el comunista islamitzador de França

(…) Jean-Luc Mélenchon, candidat d’ultraesquerra amb el suport del partit comunista, farà a Pau un dels seus darrers mítings abans de la primera volta de les eleccions presidencials el 22 d’abril. El co-director de la campanya de l’antic senador socialista ha decidit de convidar per l’esdeveniment a Saad i Farid, els dos germans “islamistes radicals” (segons el ministeri de l’interior) detinguts la darrere setmana. Per Olivier Dartigolles la seva detenció va ser il·legítima: “No és tracta pas d’una taca policial sinó d’un atemptat contra els valors republicans així com d’un seriós trencament de la llei”. L’originari de Bordeus i regidor comunista de Pau vol que l’esdeveniment sigui “festiu, amb un programa mestís i sobretot de la diversitat!”.

[(…) Jean-Luc Mélenchon, candidat d’extrême-gauche soutenu par le parti Communiste, effectuera à Pau l’un de ses derniers meetings précédent le premier tour de l’élection présidentielle, le 22 avril. Le codirecteur de la campagne de l’ancien sénateur socialiste, et régional de l’étape, a décidé d’inviter pour l’occasion, Saad et Farid, les deux frères « islamistes radicaux » (selon le ministère de l’intérieur) interpellés la semaine dernière. Pour Olivier Dartigolles, leur interpellation était illégitime : « Il ne s’agit pas que d’une bavure policière mais d’une atteinte aux valeurs républicaines et d’un manquement grave à la loi ». Le natif de Bordeaux et conseiller municipal communiste de Pau veut que l’évènement soit « festif, avec un programme métissé et surtout de la diversité » !”]

En Mélenchon a França, igual que Ken Livingstone a Londres, és un bon exemple de polític que malda d’arreplegar qualsevol vot. Especialment el vot dels musulmans més fanàtics que volen islamitzar Europa. És patètic veure aquests dos comunistes ateus venent-se a l’islam per simple electoralisme però, alhora, per odi a una Europa que volen veure desaparèixer. Dissolta en una suposada diversitat que passa per anihilar, paradoxalment, una de les expressions d’aquesta diversitat que és la identitat etnocultural europea. En haver estat aquesta Europa qui va palesar el fracàs del comunisme front tot el món. Estàn obcecats per la rancúnia en contra seva. La veritable revolució passa inexorablement per acabar, política i culturalment, amb aquesta púrria.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Revolució

4 responses to “Mélenchon, el comunista islamitzador de França

 1. Benvolgut, excel·lent article. Si em permets, a la llista que menciones (Melenchon ,Livingstone), hi afegiria George Galloway, el més patètic de tots:

  http://islamversuseurope.blogspot.com.es/2012/03/george-galloway-im-better-paki-than.html

  Fins i tot demana el vot per Melenchon.

  Salutacions.

 2. Totalment d’acord amb tu, amic meu. Aquest homenet és un clar exemple d’antiblanc, ço és, gent que té el nostre aspecte però no té cap lleialtat envers nosaltres.

  Els antiblancs procuren el GENOCIDI de la nostra gent, la gent blanca.
  Fixa’t, a més, que fa servir un dels seus nombrosos eufemismes: “diversitat”.

  Ningú no diu que una comunitat 100% musulmana necessita més diversitat.
  TOTES les comunitats blanques i NOMÉS les comunitats blanques necessiten més diversitat.

  Com ja he dit en altres ocasions, “diversitat” és un eufemisme per a referir-se al genocidi blanc, i “antiracista” és un eufemisme per “antiblanc”.

 3. Mars Gradivus

  Sí, companys, quan aquesta gent -entre qui cal incloure la dreta– insisteix tant en parlar de diversitat mai no sembla tenir present que la identitat catalana i europea és una expressió d’aquesta diversitat amb el mateix dret inalienable a projectar-se al futur sent fidel a les seves arrels etnoculturals com qualsevol altre identitat d’arreu del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s