Musulmans apallissen antifeixistes a Alemanya

Musulmans agredint la policia a Solingen, Alemanya

N’informa la web d’ultraesquerra Indymedia:

Der Vorfall ist bestätigt und wurde heute auch auf dem autonomen 1. Mai Straßenfest auf dem Schusterplatz in Wuppertal über Lautsprecher durchgesagt. Am Rande einer Pro NRW Kundgebung in Solingen prügelten in einer Seitengasse zwei Salafisten brutal mit Holzlatten auf zwei Antifas ein, die Teilnehmer der Gegenkundgebung gegen die “Rechtspopulisten” waren. Obwohl sich beide offen und mehr als deutlich als Antifaschisten zu erkennen gaben, wurden sie sofort mit schweren Holzlatten niedergeschlagen, so dass es keine Möglichkeit zur Verteidigung gab. Dabei wurde noch über einen längeren Zeitraum massiv und menschenverachtend auf den Kopf eines bereits am Boden liegenden Opfers eingetreten. Glücklicherweise wurde im Krankenhaus keine schwere Kopfverletzung festgestellt. wovon aufgrund der Schwere des Angriffs ausgegegangen werden musste.  Das andere Opfer wurde bei dem Angriff am Arm verletzt, hier gibt es noch keine weitere Diagnose.

Aquest 1 de maig a Solingen, Alemanya, el moviment crític contra l’islam PRO NRW (Pro Rin del Nord Westfàlia) va fer una manifestació. Centenars de musulmans i membres de l’ultraesquerra van aparèixer per mirar d’intimidar-los. Dos dels antifeixistes van trobar-se enmig d’un munt de musulmans que van apallissar-los amb fustes. Fins i tot després d’haver caigut al terra, on jeien indefensos, els musulmans van seguir agredint-los. Un va ser greument ferit al cap, l’altre al braç. Ambdós van ser hospitalitzats. Unes 80 persones, d’entre els musulmans i antifeixistes, van ser detingudes per la policia.

Aquest no ha estat un cas de confusió. Els musulmans sabien que aquests tanoques d’ultraesquerra hi eren per intimidar els crítics amb l’islam. Els van apallissar igualment. A Indymedia estan completament desconcertats, demanant-se si els pertocaria d’organitzar una protesta contra els musulmans, però afegint que estan neguitosos front la possibilitat de no aconseguir un permís per fer-ho. Permís? Qui controla aquesta gent?

Més fotos aquí

Anuncis

6 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Jovent, Revolució

6 responses to “Musulmans apallissen antifeixistes a Alemanya

 1. Esperem que aquesta dosi de realisme els faci despertar del seu somni multicultural i vegin que el genocidi blanc és ben real.

  • Mars Gradivus

   Malauradament a les fotos es veu com alguns dels musulmans són alemanys nadius europeus. Europeus contra europeus, uns islamitzats i d’altres alienats per l’ultraesquerra, és realment trist. Però, alhora, cada vegada més joves europeus arreu d’Europa desperten del malson multi i intercultural.

 2. Tens raó, benvolgut amic.

  M’ha vingut ara una especulació beneita. T’imagines que els musulmans blancs tinguessin la seva identitat racial intacta? T’imagines que els esquerrans revolucionaris tinguessin, també, la seva identitat racial intacta?

  Ja ho sé, amic meu, ja ho sé, això és com imaginar unicorns…

  Ho dic perquè ja fa temps que particip a fòrums problancs, i he vist que molts militants nacionalistes (especialment els europeus) tenen moltíssims punts en comú amb l’esquerra radical, sobretot en qüestions d’economia. La dreta radical (no els anomenats “conservadors”) és anticapitalista!!!

  És clar, la qüestió racial és la línia divisòria impossible d’ignorar. L’ultraesquerra, especialment la d’avui en dia, es basa essencialment en promoure el genocidi blanc per via de la immigració massiva de no-blancs a tots i cadascun dels països blancs.

  I respecte de l’islam, doncs ja ho havíem comentat (gràcies pels enllaços, per cert), i la meva opinió és que el problema essencial no és la “islamització” d’Europa, sinó la seva ARABITZACIÓ. Ho dic perquè jo estic totalment en contra de la immigració massiva d’àrabs, encara que fossin cristians, de la mateixa manera que estic totalment en contra de la immigració massiva de mestissos i amerindis sudamericans, per molt cristians que siguin.

  • Mars Gradivus

   La col·laboració entre musulmans i ultraesquerrans sobtaria per aparentment inversemblant de no ser perquè ambdós estan íntimament units per la seva eurofòbia. Arran la seva obsessió en anorrear la identitat etnocultural europea per així imposar a Europa, contra Europa, els seus respectius dogmes. Però això va més enllà dels grupuscles d’ultraesquerra. El partit socialista francès, per exemple, ha estat votat pel 93% dels musulmans a França després de la mobilització de 700 mesquites pel vot en favor d’Hollande. Malgrat que aquests musulmans discrepen antagònicament d’afers tan cabdals per l’esquerra com els drets dels homosexuals. A canvi de què? A canvi de què CDC, a Catalunya, pot respondre a la exigència dels musulmans de bastir una gran mesquita a Barcelona? A canvi dels seus vots. Es venen la nació catalana i Europa a canvi d’aquests.

   D’altra banda l’islamització implica en major o menor grau l’arabització. Malgrat això assegurar pels catalans i els europeus en general la nostra llibertat, prosperitat i identitat etnocultural és impossible si seguim patint una immigració massiva amerindia, africana i asiàtica. Què siguin cristians o musulmans, en aquest sentit, com bé dius és irrellevant.

 3. Bona reflexió, company! Com sempre!

  És molt estimulant i encoratjador que hi hagi catalans com tu.

 4. Mars Gradivus

  Ets molt amable, gràcies pels teus comentaris!

  😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s