Marxa Russa 2012 – Русский марш 2012

Un altre cop la Marxa Russa s’ha fet reeixidament als carrers de Moscou. Malgrat la repressió d’en Putin desenes de milers de persones hi han expressat el seu patriotisme i el seu enuig front l’immigracionisme que també , com a la resta d’Europa, es pateix a Rússia.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, nacionalisme, Revolució

2 responses to “Marxa Russa 2012 – Русский марш 2012

 1. Bravo pels russos.

  I és clar, és per això que parlam de Genocidi Blanc.

  Perquè el problema no és que hi hagi “molts immigrants”, o que molts “cometin delictes”, o que molts “no s’integrin”. La clau del problema és que es una immigració massiva de no-blancs a TOTS els països blancs i NOMÉS als països blancs, i la seva assimilació forçada, alhora que hom criminalitza qualsevol oposició a això -de vegades literalment- i es glorifica el mestissatge.

  En aquest aspecte, la dreta “respectable” s’equivoca totalment en criticar la immigració massiva per la “dificultat d’integració”, puix que precisament la integració té com a conseqüència inexorable la mort dels nadius europeus com a grup humà diferenciat.

  La integració és, precisament, una part fonamental del programa de Genocidi que s’està desenvolupant contra la nostra gent, la gent d’ascendència europea.

 2. Mars Gradivus

  L’immigració massiva ja suposa la minorització i dissolució dels natius europeus a alguns llocs, com Birmingham o Brussel·les, un trist fet que amb tota probabilitat es repetirà a molts altres indrets. Tret que nosaltres els europeus, els natius d’Europa, ens revoltem contra els que ens desitgen aquest anihilador destí. Cal organitzar-se i lluitar. Tal com veiem que succeeix arreu d’Europa, de França a Rússia, esperem que també properament a la nació catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s