L’infiltració, segons Max Horkheimer

Max Horkheimer

La revolució no s’esdevindrà amb armes, més aviat succeirà gradualment, any a any, generació a generació. Ens infiltrarem gradualment a les seves institucions d’ensenyament i polítiques, transformant-les lentament en entitats marxistes alhora que ens movem envers l’igualitarisme universal.

Max Horkheimer, marxista de l’Escola de Frankfurt

The Revolution won’t happen with guns, rather it will happen incrementally, year by year, generation by generation. We will gradually infiltrate their educational institutions and their political offices, transforming them slowly into Marxist entities as we move towards universal egalitarianism.

Max Horkheimer, Marxist of the Frankfurt School

Assoliment de l’hegemonia cultural i de pensament com fets previs a l’assoliment del poder polític. Això és el del que parla el marxista Horkheimer. Això és el que practica l’ultraesquerra en general arreu d’Europa per soscavar la nostra identitat etnocultural europea des de la seva base. Cal combatre-ho però, a més, cal també fer metapolítica. Cal, en acabat, una contracultura identitària front aquesta plaga. Serà així com els catalans i els europeus en general farem la Revolució contra aquest nou i decadent poder establert que malda malaltíssament d’homogeneïtzar-nos a tots.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, antiantifa, Catalunya, Europa, identitari, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s