Corre antifa, corre!

Uns antifeixistes corren esfereïts en veure la policia apropar-se, després d’agredir els membres d’un partit que combat la islamització d’Alemanya i Europa, fins que un d’aquests és enxampat.

😀

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, islamització

4 responses to “Corre antifa, corre!

 1. Salutacions, company!

  Crec que una cosa importantíssima és ajudar la gent blanca i normal a entendre que aquesta gent, els anomenats “antifeixistes” són antiblancs, és a dir, estan a favor de la immigració massiva de no-blancs a tots els països blancs i només als països blancs, i la seva assimilació forçada per via de la integració obligatòria, el foment del mestissatge i la criminalització (sovint literal) de qualsevol oposició a aquest programa de Genocidi Blanc.

  Hem de fer entendre a la gent que “antiracista” és, simplement, un eufemisme que en realitat vol dir “antiblanc”.

  • Mars Gradivus

   Aquesta púrria no és antiracista. Un antiracista honest i coherent defensa aferrissadament el dret dels europeus a viure a la nostra terra ancestral, sense ser minoritzats i dissolts enmig del tsunami immigratori que patim, com qualsevol identitat etnocultural del món. Un dret que gaudeixen totes les identitats del món. Incloent els europeus en general i els catalans en concret. Qualsevol que ens negui aquest dret, pel simple fet de ser europeus, és un racista en contra nostra. I si resulta ser un europeu com aquests que esmentem qui ens el nega ens trobem, llavors, amb un cas flagrant d’etnomasoquisme.

 2. El que dius és ben ver.

  Aquesta és, precisament, la raó per la qual diem que “antiracista” és un eufemisme. Ells diuen que són antiracistes, però en realitat el que són és antiblancs.

  Com tu ben assenyales al teu comentari, els “antiracistes” exigeixen una norma per als països no-blancs, i una altra absolutament contrària per als països blancs.

  Per això és molt important que parlem clar i denunciem el Genocidi que pateix la nostra gent, la gent d’ascendència europea.

  Un Genocidi no té perquè esser violent: pot esser, com en aquest cas, una sèrie de mesures polítiques que tenen com a resultat la desaparició intencionada d’un grup humà diferenciat; en el cas que ens ocupa, un grup racial, ço és, la gent de raça blanca, la nostra gent.

  Denunciem, doncs, el Genocidi Blanc.

 3. Mars Gradivus

  Cal denunciar-lo fent servir el mateix llenguatge clar i entenedor que empres.

  🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s