Topada entre nacionalistes i ultraesquerra a Oslo

Activistes de Blitz i neo-Nazis involucrats en un aldarull massiu – tres ferits. (VG Nett) Tres persones van resultar ferides quan uns aproximadament 15 membres de l’organització d’esquerra Blitz va atacar una festa de Nadal neo-Nazi aquesta passada nit. Als voltants de les 23:30 la policia d’Oslo va rebre un avís que un grup de neo-Nazis s’havien aplegat a un restaurant per celebrar una festa de Nadal. La policia anava a enviar un cotxe patrulla quan un informe sobre un aldarull massiu va ser rebut a les 00:21. “La baralla va desfermar-se alhora dins i fora quan la policia va arribar a La Boheme. Aproximadament entre 40 i 50 persones van involucrar-se a l’aldarull massiu. Segons testimonis visuals, un grup d’activistes de Blitz van irrompre al restaurant”, diu Marianne Grinaker, la líder d’operacions de la policia d’Oslo, a VG Nett.

Blitz activists and neo-Nazis involved in mass brawl — three injured. (VG Nett) Three people were injured when approximately 15 members of the leftist organization Blitz attacked a Neo Nazi Christmas party last night. At around 23.30 police in Oslo received a tip that a group of neo-Nazis had gathered at restaurant to hold a Christmas party. Police were about to dispatch a patrol car to the restaurant when a report of a mass brawl was call in at 00:21. “Fighting had erupted both inside and outside when police arrived at La Boheme. Approximately 40-50 people were involved in a mass brawl. According to eye witness reports, a group of Blitz activists stormed the restaurant,” says Marianne Grinaker, the leader of operations for the Oslo police, to VG Nett.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, Jovent, Revolució

2 responses to “Topada entre nacionalistes i ultraesquerra a Oslo

  1. És clar, els antiblancs, els quals donen suport al programa de Genocidi Blanc que s’està desenvolupant via immigració massiva de no-blancs a tots els països blancs i només als països blancs i la seva assimilació forçada, aquests antiblancs, dic, en esser uns maníacs genocides, han d’atacar qualsevol que s’oposi al Genocidi Blanc.

    No importa si qualcú és nacionalsocialista o no: per als antiblancs, qualsevol persona blanca que s’oposi al Genocidi de la seva pròpia gent és un naziquevolmatarsismilionsdejueus.

  2. Mars Gradivus

    Així és, company.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s