Bombers atacats per bandes d’immigrants a Malmö, Suècia

Bandes d’immigrants africans i asiàtics musulmans calen focs al barri de Rosengård on s’han assentat, cridant els bombers i atacant-los només arribar aquests. Tant sovint es repeteix això que els bombers de Malmö es neguen a anar a l’assentament islamitzat de Rosengård sense protecció policial.

S’ha agreujat tanmateix tant el problema que els bombers de Malmö han decidit de protestar mitjançant la presa de baixes per malaltia en massa. Esperen així que algú reaccioni i retorni la ciutat de Malmö als seus legítims propietaris suecs natius europeus.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització

3 responses to “Bombers atacats per bandes d’immigrants a Malmö, Suècia

 1. Rigormortis

  Es una vergonya apart de lamentable !! Dinamarca y Suecia estan quasi perdudes i Noruega va per el mateix camí, si bé, gracies a la complexa geografia del país no es tan facil. Per exemple, a Oslo tenim el barri de Grønnland, un dels principals focus de problemes: trafic de drogues, violacions, terrosites, mafies, etc, etc….. fins i tot la policia ja el dona per perdut.

  Soc català però resident a Noruega, aquí he pogut veure amb els meus ulls les diferents tipus d’ajuda que reben els estrangers no europeus. Si bé, cal dir, que els provinents d’Africa o Asia, passen un any i algo més internats en ‘assylmottaker’ asils per a refugiats politics on els hi ensenyen l’idioma , tradicions etc…. Ultimament estan cremant bastants asils, intencionadament, però els medis no ho diuen.

  També tenim el problema del integrisme islamic, per exemple el Mu-là Krekar, un Sunnita kurd que va vindre a Noruega a principis dels 90. Krekar va ser el lider original d’Ansar al-Islam. Té una ordre d’extradicció per part del govern kurd, ademés aquest anys ha sigut condemnat a 5 anys de presó per atacar al govern noruec i al mon occiddntal en general.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mullah_Krekar

  També, hi han ciutadans noruecs, fills d’inmigrants arabs nascuts a Noruega que abraçen l’integrisme islamic, el mes passat algun d’ells va marxar unes setmanes a combatir a Syria. Formen part d’un grup anomentat Profeta Ummah.

  Jo ho tinc ben facil, retirada de nacionalitat noruega i expulsió del pais.

 2. Rigormortis

  A Suecia hi ha un grup de tall nacional-socialista, ells mateixos ho diuen. Es diuen Nordfront. En alguna ciutat Noruega començen a tenir implantació.

  http://www.nordfront.se/

 3. Mars Gradivus

  El cas del mul·là Krekar a Noruega és igual que el d’en Abu Qatada a Anglaterra. Ambdós casos són exemples flagrants de fets repetits massa sovint arreu d’Europa. Tots aquests fets, incloent els que esmentes, palesen la feblesa esperem que momentània de nosaltres els europeus. Front púrria que ens parasita i què, a sobre, explicita una forta hostilitat en contra nostra en forma no només de violència sinó d’una actitud que només pot qualificar-se de supremacista i colonitzadora. Actitud que rep el suport, per inversemblant que sigui, per part d’alguns europeus realment malalts d’etnomasoquisme. Malaltia que malden d’encomanar-nos, com a mínim aquí a la nació catalana, mitjançant de programes de televisió expressament fets per enaltir i glorificar l’immigrant i l’immigracionisme.

  Organitzacions ns com Nordfront fan una tasca positiva quant al desvetllament dels europeus. Però, al meu parer, cal superar el discurs clàssic ns que aquests fan. Cal conservar tot allò positiu seu i deixar de banda allò que potser per la majoria de gent sembla ranci. Ens calen organitzacions actualitzades com, per exemple, els identitaris. Que generen menys rebuig entre la gent i s’enfronten tant oberta com reeixidament contra el sistema immigracionista així com inter i multiculturalista que patim els catalans i la resta d’europeus. Entenent per identitari un moviment d’abast i vocació europea que va molt més enllà de les joventuts d’un determinat partit espanyolista a Catalunya que també és fa dir així

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s