Polònia: tribunal prohibeix l’escorxament halal i caixer

Vaques massacrades segons el ritus musulmà

Vaques massacrades seguint el ritus musulmà

El tribunal suprem de Polònia va fallar el dimecres que l’escorxament caixer i halal pels animals contravé les lleis del país, desfermant crítiques de varies associacions religioses, adduint que això feriria la seva forma de vida. El sacrifici ritual d’animals, practicat per la petita minoria de musulmans i jueus vivint a Polònia, serà prohibit després del 31 de desembre, segons va informar la ràdio polonesa Les Notícies. La sentència, tanmateix, s’oposa al mandat de la Unió Europea que permet l’escorxament ritual degut a la llibertat religiosa. (…) La darrere vegada que tant la dhabiha com la shechita van ser prohibides va ser quan Hitler va posar-les fora de la llei mentre Polònia era sota ocupació nazi al decurs de la segona guerra mundial

The top court in Poland ruled Wednesday that the kosher and halal slaughtering of animals contravenes the country’s laws, prompting criticism from religious associations, who said the move would hurt their way of life. The ritual slaughter of animals, which is practiced by a small minority of Muslims and Jews living in Poland, will be banned after Dec. 31, reported Poland’s The News radio  broadcaster. The ruling, however, goes in opposition to the European Union’s mandate that allows ritual slaughter out of religious freedom. (…) The last time both dhabiha and shechita slaughter methods were banned was when Hitler outlawed them while Poland was under Nazi occupation during World War II.

Inversemblant què la Unió Europa tingui menys sensibilitat envers el patiment animal que els nacional-socialistes de fa ja 70 anys? Això palesa la noticia. El problema és que la UE està tant amatent en servir aquestes comunitats etnoculturals que oblida els seus principis fonamentals. Cal afegir, tanmateix, que el problema més seriós és el menjar halal. Perquè els musulmans comencen a ser tants a alguns indrets, a exhibir tanta influència, que aquest atroç menjar s’hi està generalitzant. Sent fins i tot servit als natius europeus.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització

2 responses to “Polònia: tribunal prohibeix l’escorxament halal i caixer

  1. La Unió Europea és una altra eina dels globalistes. El que s’hauria de fer és desmantellar-la directament, no trobau?

  2. Mars Gradivus

    Cal una nova articulació política per estructurar i desenvolupar la realitat que és Europa, tant des de la seva base social com de les seves arrels etnoculturals, tens tota la raó en dir que els europeus ens mereixem quelcom millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s