S’agreuja la minorització dels britànics natius europeus

Mesquita a Leicester

Els britànics blancs són ara una minoria a tres ciutats més de la Gran Bretanya, revela avui un informe. L’altíssima immigració ha fet davallar el seu nombre per sota del 50% a les ciutats de Leicester, Luton i Slough. Les xifres segueixen la revelació del passat mes de que per primera vegada els britànics blancs formen menys de la meitat de la població de Londres -el 45%-. El percentatge de qui s’anomena blanc britànic és del 35% a Slough i Berks i del 45% a Luton, Beds i Leicester. Cap grup ètnic és majoritari a qualsevol de les tres. L’estudi de la universitat de Manchester diu que la xifra quant a Birmingham podria caure sota la meitat al decurs de set anys.

White Brits are now a minority in three more UK towns and cities, a report reveals today. Soaring immigration has sent their numbers plunging below 50 per cent in the city of Leicester and the towns of Luton and Slough. The figures follow last month’s revelation that for the first time white Brits form less than half London’s population — 45 per cent. The percentage calling themselves white British is at 35 in Slough, Berks, and 45 in Luton, Beds, and Leicester. No ethnic group is in the majority in any of the three. The Manchester University study says the figure for Birmingham may fall below half within seven years.

Malauradament massa britànics i natius europeus en general, incloent els catalans, tenen ja assumida amb patètica resignació la seva minorització i posterior dissolució a molts indrets de la nostra terra. És el trist resultat de dècades de propaganda immigracionista i multiculturalista vomitada des dels mitjans sobre nosaltres. Però molts estem desperts així que farem el possible per desfermar la revolució que s’escau en resposta a aquest procés de substitució demogràfica tan injust com perillós pels nostres interessos com identitat etnocultural. En tenir el dret i el deure de lluitar pel nostre futur.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s