Famílies britàniques natives europees deixen massivament les ciutats pel camp

La Gran Bretanya s’està “autosegregant” en deixar les famílies blanques les àrees urbanes pel camp i els suburbis exteriors. La tendència està desfermant una “fractura ètnica“, on la proporció de llars de minories és a bastament diferent en àrees que només disten pocs kilòmetres. Alguns districtes exteriors de Londres -incloent Enfield, Waltham Forest i Redbridge- han vist caure en més d’una quarta part la seva població blanca britànica al decurs de la passada dècada. El mateix succeeix a àrees urbanes al voltant de la capital com Luton, Reading i Bedfordshire. Alhora la població britànica blanca a molts districtes immediats ha augmentat fortament, segons una recerca feta pel Birkbeck College, de la Universitat de Londres, en coordinació amb el think tank Demos. “Entre el 2001 i el 2011 la proporció de blancs britànics a la població de Londres va caure del 58% al 45%”, va dir Eric Kaufmann professor de política de Birkbeck. “El percentatge de minories ètniques va assolir el 40% del total, en un augment del 39%”. Això ha sobtat a molts… Els analistes suposaven que Londres no esdevindria una ciutat amb una “minoria majoritària” al decurs de la nostra vida, però les dades del darrer cens suggereixen el contrari. Famílies benestants d’àrees diverses a Londres es mouen a àrees menys diverses als suburbis exteriors.

Britain is ‘self-segregating’ as white families flee urban areas for the countryside and outer suburbs. The trend is causing an ‘ethnic cliff’, in which the proportion of households from minority backgrounds is vastly different in areas just a few miles apart. Some outer London boroughs – including Enfield, Waltham Forest and Redbridge – have seen their white British population drop by as much as a quarter over the past decade. The same applies to urban areas around the capital such as Luton, Reading and Bedfordshire. Meanwhile, the white British population in many suburban and rural districts just next door has soared, according to research produced by Birkbeck College, University of London, in conjunction with think tank Demos. ‘Between 2001 and 2011, the proportion of white British in London’s population fell from 58 to 45 per cent,’ said Birkbeck professor of politics Eric Kaufmann. ‘The share of ethnic minorities reached 40 per cent of the total, a 39 per cent increase.’ ‘This has caught many by surprise… Analysts implied that London would not become “majority minority” in most of our lifetimes, but the latest census figures suggest otherwise.’ Affluent white families from diverse wards in London are shifting to less diverse wards in the outer suburbs.

Malgrat haver patit més de cinquanta anys de propaganda i adoctrinament multiculturalista els britànics natius europeus se’n van a viure, sempre que poden, a llocs on encara són l’àmplia majoria. Això palesa, un altre cop, el fracàs d’aquest adoctrinament. Així com el fracàs de l’imposició real del multiculturalisme sobre aquesta població nativa europea al decurs d’aquestes llargues dècades.

Cal tenir present que se’n van aquells que s’ho poden permetre. És a dir que són les classes populars, les que no tenen diners per canviar de residència, les que es veuen forçades a restar exposades als conflictes que genera aquesta imposició de la immigració massiva i l’experiment multicultural que se’n deriva. Conflictes com els aldarulls protagonitzats bàsicament per africans a l’estiu del 2011 a Londres.

Però no s’hi val a fugir. Perquè, tard o d’hora, la marea immigratòria i els seus conflictes arriben a tots els racons d’Europa degut a la seva magnitud. Ens resta només combatre-la i, especialment, combatre qui l’atia en contra nostra.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s