Homenatge als combatents per Letònia i Europa contra el comunisme

Combatent letó de les Waffen SS

Només una petita minoria de nostàlgics de l’ocupació comunista soviètica de Letònia va pretendre fracassadament d’oposar-se a la massiva manifestació popular en homenatge als combatents letons que, al decurs de la segona guerra mundial, van combatre contra aquests comunistes que havien envaït els països bàltics.

Els letons, com els estonians, van patir l’ocupació comunista i l’alemanya succesivament. L’experiència de l’invasió soviètica va ser, tanmateix, molt pitjor que la nacional-socialista. És per això que els letons, com els estonians, no van dubtar a presentar-se voluntaris a la Waffen SS per maldar d’aturar una altre invasió comunista. En percebre l’arribada i la presència dels nacional-socialistes com un alliberament front els comunistes.

Letònia va ser definitivament ocupada pels comunistes soviètics malgrat tot. L’ocupació va allargar-se més de 40 anys. Els soviètics van omplir Letònia de colons russos que gairebé van minoritzar els letons a la seva pròpia terra. És a dir que van imposar una política de colonització genocida contra aquests. És aclaridor en aquest sentit que siguin aquests nostàlgics del comunisme, dits antifeixistes, i bàsicament russos qui hagin volgut boicotejar aquest homenatge.  En sentir-se còmodes sota la tirania comunista i amb el genocidi contra els letons.

Destaca la presència de cada vegada més jovent entre tota la gent que homenatja als combatents letons de la Waffen SS per la llibertat i identitat etnocultural de Letònia, en conseqüència d’Europa sencera, front els soviètics. Això enutja especialment aquesta púrria d’ultraesquerra. En adonar-se que el futur ens somriu.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, Jovent, nacionalisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s