Poligàmia i frau social a Alemanya

Interessant vídeo denunciant no ja la pràctica de la poligàmia al districte berlinès de Neukölln, conegut per estar saturat d’immigrants majoritàriament turcs i per l’ultraesquerra, sinó l’extensió que aquesta hi està assolint. Un problema cultural, d’entrada, però també social. Perquè la segona, tercera i successives esposes són mantingudes pel sistema d’assistència social alemany. A costa dels treballadors alemanys natius europeus. Val a dir que l’ultraesquerra, tan present a aquest districte, manté un ensordidor silenci front aquest fet.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Revolució

3 responses to “Poligàmia i frau social a Alemanya

 1. Rigormortis

  Demencial ! encara no l’he acabat de veure del tot, però no m’he pogut estar de comentar. Al minut 5 surten una parella de turcs que tenen 7 fills nascuts a Alemanya i segueixen sense parlar alemany, sobre el tindre més d’una dona…o veig perfecte, però als seus paisos, a casa nostra hi han unes lleis i unes normes que s’han de complir, i qui no les compleixi adeu siau !!

  Encara vaig més lluny, a Europa es tindria de fer com a Xina, un fill per parella (inmigrant), no fa falta saber molt de numeros per veure la debacle cap on anem encaminats.

 2. Mars Gradivus

  S’entén que comentis el vídeo abans de veure’l sencer. Perquè és realment lamentable i indignant el que s’hi veu. Aquests que hi surten actuen com a paràsits. Potser és forta aquesta paraula però, quina altre s’hi adiu millor?

 3. Rigormortis

  Cap ! Parasit es la paraula correcte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s