Testimoni d’una adolescent violada per musulmans a Anglaterra

Colpidor testimoni d’una noia de 14 anys sobre l’acosament sexual sistemàtic patit tant per ella com per moltes altres noies arreu d’Anglaterra, així com també a d’altres llocs d’Europa, per part de musulmans. Sense que les autoritats de l’escola ni de la policia en facin gaire en ser musulmans els agressors.  Un col·lectiu que cada vegada te més poder a Europa. Un poder que no dubta en exhibir com, no fa gaire, van fer els musulmans que poblen Anglaterra en aplegar més de 25.000 dels seus al Parc d’Aston a Birmingham. Per exigir la censura de la llibertat d’expressió quant a qualsevol crítica a la seva religió que no els sembli prou condescendent.

Criminalitzar un col·lectiu sencer pels mals que en comet una part està malament. Encara que quan el percentatge total d’agressions sexuals de tota mena comesos pels seus membres incloent violacions, entre els musulmans que poblen Anglaterra i d’altres països europeus, supera en molt el d’altres col·lectius es palesa que hi ha un problema molt seriós. El problema pot silenciar-se però això no farà desaparèixer el patiment d’aquestes noies. Que pateixen l’acosament sexual i racista d’aquests musulmans en ser natives europees. És potser una forma de sotmetre-les a la xaria, a la llei islàmica a la que ja estan sotmeses les dones musulmanes que poblen Anglaterra?

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

2 responses to “Testimoni d’una adolescent violada per musulmans a Anglaterra

  1. Alguns problancs, d’això en diem Terrorisme Antiblanc.

    Els antiblancs, molts d’ells se’ns assemblen però no ens tenen cap lleialtat, són capaços d’enderrocar un règim a l’Orient Mitjà i després SEMBLEN incapaços de protegir els blancs dels atacs dels immigrants no-blancs.

    Els antiblancs de la premsa i de l’anomenada “educació” amaguen, tergiversen i de vegades fins i tot justifiquen les agressions racials contra els blancs, infants inclosos.

    Això, repetesc, és Terrorisme Antiblanc, i forma part del Genocidi Blanc.

  2. Mars Gradivus

    La flagrant indiferència del poder vigent, a l’escola tant com a la policia passant pels mitjans, front el patiment per l’acosament sexual i racista que pateixen tantes noies a Anglaterra i d’altres indrets d’Europa, és criminal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s