Lord Mandelson admet el perjudici de la immigració contra els treballadors britànics

Lord Mandelson

“Crec que ens hem d’adonar que l’entrada d’immigrants al mercat laboral és dura per la gent que està trobant molt difícil d’aconseguir feina, o de mantenir-la”
Lord Mandelson al maig del 2013

“Els immigrants estan omplint els buits al nostre mercat que els britànics són incapaços d’omplir o no volen omplir. No hi ha hagut un efecte perjudicial en la feina dels nacionals britànics”
Mandelson al març del 2009

‘I think we have to realise that the entry of migrants to the labour market is hard for people who are finding it very difficult to get jobs, or to keep jobs’
Lord Mandelson in May 2013

‘Migrants are filling gaps in our labour market that Britons are not available to fill or unwilling to fill. There has not been an adverse effect on employment of British nationals’
Mandelson in March 2009

Capitost del Laborisme, alta autoritat de l’estat britànic com palesa el seu ennobliment, ha acabat per admetre el que tanmateix fa molt de temps que és vox populi. Criminalitzada i reprimida en gosar de dir el que ara reconeix en Mandelson. Potser en creure que la situació que ha forçat en contra nostra és ara irreversible. O potser ho és? Depèn de nosaltres.

La immigració massiva importada per púrria com ell a la Gran Bretanya així com arreu d’Europa te un impacte nefast entre massa treballadors natius europeus. Duta aquí per una barreja d’ideologia suïcida immigracionista, que promet de bastir una mena d’utopia a Europa -sembla que només a Europa- mitjançant la minorització i dissolució dels europeus a la nostra terra ancestral, i de fastigosa cobdícia empresarial, que veu en la massiva immigració un mitjà per fer-nos més competitius o dit altrament més fàcilment explotables, aquest n’és el resultat. Ara confés per un dels que l’ha atiada.

Val a dir que els Conservadors, la dreta del mateix sistema al que obeeix i on s’insereix el Laborisme, també practica l’immigracionisme més abrandat. Com va palesar el mateix primer ministre Cameron no fa gaire en dir que no hi ha límits quant a la quantitat d’indis que poden immigrar a la Gran Bretanya.

Qui ens defensa als treballadors natius europeus inclosos els catalans? És a nosaltres mateixos a qui ens pertoca de prendre la iniciativa. Revolució!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s