Marc Abramsson: fracàs flagrant de l’immigracionisme i el multiculturalisme a Suècia

Marc Abramsson, líder dels Nacional Demòcrates de Suècia

“Això és una clara conseqüència d’aquestes polítiques multiculturalistes que Suècia va adoptar al voltant dels 1980’s i va augmentar als 1990’s… I aquest no és un fet aïllat… ja hem tingut avalots ètnics contra les autoritats sueques. Hem vist això a Europa occidental, això és molt trist, i crec que en veurem més, si no canviem les polítiques” en Marc Abramsson líder del Nacional Demòcrates de Suècia va dir a RT. Sense entrar en l’incident que va causar els avalots actuals, Abramsson va dir que tots aquests incidents tenen un comú “problema subjacent” -això és, que els immigrants no s’identifiquen amb la societat del país, ni accepten les autoritats del país, identificant-se només amb el seu propi grup ètnic-. “Suècia s’ha estat esmerçant més que qualsevol dels països d’Europa quant a maldar d’impulsar la integració. Hi hem invertit virtualment bilions dels diners dels contribuents, hem intentat tot allò que els científics ens han presentat -i encara no funciona,-” va argumentar el polític. “Ells viuen a la seva àrea, i senten que l’àrea és seva. I quan la policia hi arriba, ells senten que es fiquen dins el seu, diguem-ne, ‘país’. A la policia… que treballa a aquestes àrees, li cal anar en dos cotxes, un protegint l’altre. La gent mira de mantenir els edificis, de tenir guardes de seguretat, el departament de bombers no pot treballar-hi, són atacats per joves immigrants irats que senten com si es fiquessin a la seva pròpia àrea, fins i tot malgrat que hi són per ajudar” va seguir dient Abramsson.

“This is a clear consequence of this multiculturalism politics that Sweden adopted around ‘80s and increased in the ‘90s… And this is not a unique one single occasion… we have had these ethnic-based riots against Swedish authorities. We have seen this in Western Europe, that is very sad, and I think we will see more of this, if we don’t change the politics,” the chairman of the Sweden’s National Democrats Party Marc Abramsson told RT. While not elaborating on the incident that caused the current riots, Abramsson said all such incidents have a common “problem beneath” – that is, the immigrants not identifying themselves with the country’s society, nor accepting the country’s authorities, sticking only to their own ethnic group. “Sweden has been trying harder than any of the countries in Europe to try to push for integration. We have invested virtually billions from taxpayers’ money into it, we have tried everything that the scientists have presented – and still it’s not working,” the politician argued. “They live in their area, and they feel the area is their own. And when the police arrive, they feel they are intruding into their, sort of, ‘country.’ The police… who work in these areas, there have to be in two cars, one protecting the other. People are trying to maintain buildings, to have security guards, the fire department can’t work, they get attacked by angry immigrant youth that feel like they’re intruding into their own area, even though they’re trying to help,” Abramsson went on to say.

Marc Abramsson, líder dels Nacional-Demòcrates suecs, fa unes lúcides i molt escaients reflexions sobre els assassinats, saquejos i avalots en general protagonitzats per immigrants -majoritàriament musulmans- a Suècia però també arreu d’Europa. Rebat així el ximple discurs que satura els mitjans on es malda de fer víctimes als immigrants quan, a la realitat, aquests són els agressors i els natius europeus les víctimes del seu racisme i xenofòbia. Un discurs que, en acabat, sembla justificar la violència xenòfoba i racista d’aquests immigrants fins i tot de tercera o ja quarta generació contra els suecs i en general els natius europeus que els han acollit a la seva terra. 

La gran majoria de la casta política sueca, tanmateix, ha decidit que cal importar 50,000 immigrants més només pel proper any. És la seva resposta suïcida front els greus avalots que ha patit Suècia darrerament. Agreujar més encara el problema, aprofundir en la minorització i dissolució dels suecs natius europeus que es palesa ja a varis districtes d’Estocolm o Malmö.

D’altra banda és interessant veure com els immigrants reaccionen plegats, amb un fort sentit de solidaritat etnocultural, front la mort d’un dels seus en atacar la policia amb un matxet. Malgrat que la mort d’aquest immigrant està plenament justificada. Què hauria succeït si els anglesos natius europeus haguessin respost amb la mateixa virulència front el covard i sàdic assassinat d’un soldat anglès a Woolwich a Londres? Segur que els mateixos intel·lectualets que legitimen la reacció dels immigrants haurien criminalitzat abrandadament la resposta dels anglesos. Com si no tinguéssim els europeus dret al mateix sentit de solidaritat etnocultural entre nosaltres. Per què? En saber que si els europeus ens organitzem i lluitem seriosament posem en perill el seu decadent i suïcida sistema.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, identitari, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent, nacionalisme, Racisme, Revolució

2 responses to “Marc Abramsson: fracàs flagrant de l’immigracionisme i el multiculturalisme a Suècia

 1. Rigormortis

  La semana passada vaig estar seguint els esdeveniments d’Stockholm, hi ha per llogar-hi cadires. Alguns inmigrants entrevistats van dir que els dos diaris suecs, Expressen i Aftonbladet pagaven diners per que cremesin cotxes
  http://hotlamotte.com/2013/05/24/aftonbladet-och-expressen-betalar-oss-for-att-branna-bilar-i-husby/

  Després de 5 dies de disturbis el divendres i dissabte nit, per fí, alguns suecs van sortir al carrer a vigilar i a enfrontar-se contra els provocadors, gent d’Sverigesdemokraterna i Nordfront, entre altres… a la web de Nordfront van fer un seguiment a temps real.

  http://www.nordfront.se/realtidsuppdatering-fran-stockholm.smr

  La policia tenia ordres de fer el minim possible, això si, identificaven i detenien als suecs que s’ajuntaven en grups de més de 5 persones. L’extrema esquerra va obrir un twitter per denunciar e identificar a els ‘nazis’ publicant les matricules dels cotxes, etc…

 2. Mars Gradivus

  Qualsevol acció dels europeus en defensa de la nostra llibertat i identitat etnocultural és immediatament reprimida pels mateixos que resten passius front la violència dels immigrants tal com bé dius.

  Bon recull d’enllaços.

  😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s