Casapound resisteix una greu agressió de comunistes i anarquistes

Militants de Casapound defensant la seva seu a Roma

Roma, 19 d’octubre – Intent d’assalt a la seu de Casapound per part d’un grup d’antifeixistes separats de la marxa contra el partit de l’austeritat de la piazza San Giovanni. ”Contra Casapound, on, recordem, també viuen molts nens i nenes, ha partit de la manifestació dels anomenats antagonistes un llarg llançament d’ampolles, a més de sortir-ne els insults habituals -es llegeix a una nota-. Em sembla molt irònic que aquells que s’estan manifestant pel dret a la casa ataquin un edifici ocupat per una vintena de famílies en estat de greu emergència habitativa. Especialment, cal demanar perquè s’ha consentit a aquests personatges de desembocar a la via Napoleone III i perquè la policia només ha intervingut quan s’ha esdevingut el llançament d’ampolles. Quant a nosaltres, certament no permetrem que la seguretat de les famílies que viuen a l’edifici on té la seu Casapound es posi en risc així que restarem desplegats en la seva defensa fins que calgui.

Roma, 19 ottobre – Tentato assalto alla sede di CasaPound da parte di un gruppo di antifascisti staccatisi dal corteo contro l’austerity partito da piazza San Giovanni. ”Contro Casapound, dove, ricordiamo, vivono anche numerosi bambini, dal corteo dei cosiddetti antagonisti è partito un fitto lancio di bottiglie, oltre ai soliti insulti – si legge in una nota – Sembra davvero paradossale che chi sta manifestando per il diritto alla casa attacchi un palazzo occupato da una ventina di famiglie in stato di grave emergenza abitativa. Soprattutto, viene da chiedersi come mai sia stato consentito a questi personaggi di imboccare via Napoleone III e come mai le forze dell’ordine siano intervenute solo a lancio di bottiglie avvenuto. Quanto a noi, non lasceremo certo che la sicurezza delle famiglie che vivono nel palazzo dove ha sede Casapound venga messa a rischio e resteremo schierati a loro difesa fino a quando sarà necessario”.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, Jovent, nacionalisme, Revolució

2 responses to “Casapound resisteix una greu agressió de comunistes i anarquistes

  1. Joan Masroell

    El problema és que a Catalunya, ara per ara, els que han enllaçat amb casa Pound són els immigrants castellans. Espero que ben aviat s’obri una delegació de Casa Pound vertadera i que pregoni el retorn dels immigrants (siguin negres, castellans o sudaques) cap al seu país d’origen. De totes maneres sé del cert que varis membres del Casal Tramuntana estan farts dels immigrants espanyols i que s’està preparant una revolta per fer fora a tots aquells que no siguin catalans independentistes.

    • Mars Gradivus

      Així és, com bé dius, seria molt positiu que es bastís una organització inspirada en Casapound però adaptada a la nostra realitat des de l’independentisme. Què gaudís, a més, de continuïtat un cop assolit el nostre alliberament nacional. En ser aquesta una fita imprescindible per nosaltres els catalans però, tanmateix, a la que caldrà d’omplir de contingut. Per assegurar que aquesta independència serveixi per garantir el futur per la nostra identitat etnocultural catalana nativa europea i la consolidació de les nostres conquestes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s