David, víctima europea de la violència immigrant a Suïssa

David, quaranta punts de sutura

“És la tercera vegada en tres mesos que m’agredeixen!” (…) Després de tornar a casa seva, David va trobar-se dos homes que van dur-lo mitjançant la força a un indret ombrívol. “Dona’ns el mòbil, dona’ns el mòbil”, van dir en un mal francès“, alhora que posaven un ganivet “sota el nas”. La sang del noi, que estava armat en previsió d’un nou cas d’agressió, té un preu: “Jo m’he defensat amb un puny americà”, explica. Com resultat, ell ha estat lacerat a la cara i a la mà on dos tendons han estat seccionats. Els delinqüents van aconseguir escapar amb el telèfon mòbil . Segons David, diversos atacs d’aquest tipus van tenir lloc la mateixa nit.

«C’est la troisième fois en trois mois que je me fais agresser!» (…) Alors qu’il rentrait chez lui, David a croisé deux hommes qui l’ont conduit de force dans un coin sombre. «Donne natel, donne natel!» ont-ils dit dans un mauvais français, lui pointant un couteau «sous le nez». Le sang du garçon, qui s’était armé en cas de nouveau malheur, n’a fait qu’un tour: «Je me suis défendu avec un poing américain», explique-t-il. Résultat, il a été lacéré au visage et à la main, dont deux tendons ont été sectionnés. Les malfrats ont pu s’enfuir avec le téléphone portable. Selon David, plusieurs agressions de ce type ont eu lieu la même nuit.

Cas a l’inrevés, amb un noi immigrant agredit amb tanta i gairebé mortal brutalitat per suïssos natius europeus, la notícia s’hagués escampat pels mitjans. Però en David és un suís natiu europeu així que el seu patiment resta gairebé amagat. No sigui que els europeus, catalans inclosos, prenguin consciència de la violència de massa immigrants en contra nostra. De la que són responsables les oligarquies que els han dut en massa a la nostra terra ancestral així com els tanoques d’esquerra multi i intercultural que els donen suport.

Val a dir que en David ha maldat de defensar-se. Màxim respecte pel seu coratge. La seva actitud és la que ens cal a tots els europeus.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s