Gran mobilització nacionalista a Riga, Letònia

Més de 10.000 patriotes estonians, letons i lituans

El 18 de novembre, el Dia de la Independència de Letònia, organitzacions del jovent patriòtic de Letònia, Estònia i Lituània van signar una declaració comuna a Riga. Van prometre de seguir lluitant per les nacions-estat europees malgrat l’augment de les calumnies contra el nacionalisme. Els representants del Jovent Conservador (Estònia) i la Unió del Jovent Nacionalista Lituà havien viatjat fins Riga on els seus camarades de l’Aliança  Nacional Letona van celebrar una de les més grans processons de torxes amb una participació estimada de 12,000 participants, honorant el dia que 95 anys enrere Letònia va assolir la independència.

On November 18, the independence day of Latvia, patriotic youth organisations from Latvia, Estonia and Lithuania signed a common declaration in Riga. They promising to keep fighting for the European nation-states despite of increasing globalist smear against nationalism. The representatives of Conservative Youth (Estonia) and Lithuanian Nationalist Youth Union had travelled to Riga where their comrades from Latvian National Alliance held one of the world’s largest torchlight processions with estimated 12,000 participants, honoring the day 95 years ago when Latvia gained independence.

Anuncis

4 comentaris

Filed under Actualitat, antiantifa, Europa, identitari, immigració, Independència, Jovent, nacionalisme, Revolució

4 responses to “Gran mobilització nacionalista a Riga, Letònia

  1. Mars Gradivus

    Bon vídeo, gràcies per publicar-lo.

  2. Sense cap dubte, els joves de la nació catalana podem trobar un model a seguir amb aquesta bona gent, gent normal i bons nanos, patriotes de pedra picada, que només busquen el millor pel seu país i per un món més ideal.
    Endevant les atxes del nacionalisme, contra la globalització i contra el pensament únic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s