L’ultraesquerra contra la democràcia directa suïssa

Suïssa. Ginebra. 450 persones d’esquerra s’han manifestat aquest divendres 14 de febrer contra l’acceptació pel poble suís de la iniciativa contra la immigració de massa. Aquestes persones d’esquerra s’oposen als resultats sortits de les urnes.

Suisse. Genève. 450 gauchistes ont manifesté ce vendredi 14 février 2014 contre l’acceptation par le peuple suisse de l’initiative contre l’immigration de masse. Les gauchistes s’opposent  aux résultats sortis des urnes.

Es palesa la sinceritat de l’esquerra qui, quan creu que li convé, es proclama com la primera defensora de la llibertat i la democràcia.

Només cal que el resultat del sistema suís de democràcia directa no es sotmeti als seus dogmes per tal que es reveli el seu tarannà totalitari.

Un tarannà que comparteix, cal tenir-ho ben present, amb les oligarquies capitalistes que amenacen ara de castigar els suïssos per gosar de decidir per si mateixos.

Per decidir que volen assegurar el seu progrés social així com la seva identitat front els immigracionistes -contra uns i d’altres que, en acabat, són la mateixa púrria-.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, identitari, immigració, immigracionisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s