Durão Barroso: la immigració perjudica però no l’aturarem

Durão Barroso, president de la Comissió Europea

Però va desfermar la fúria entre els diputats conservadors en insistir en que la UE no permetrà restriccions quant a la immigració, fins i tot si això suposa obrir la porta a treballadors no qualificats. (…) En parlar a la London School of Economics en Barroso va maldar d’explicar el cas de la llibertat de moviment arreu de la UE. “Jo sé que els sentiments estan exaltats quant a aquest afer”, va dir. “Soc molt conscient de que la llibertat de moviment potser ha posat en dificultats no volgudes a les comunitats i serveis locals -i en alguns casos hi ha hagut un abús-“

But he sparked fury among Tory MPs by insisting the EU will not allow curbs on migration, even if it means an open-door to unskilled workers. (…) Speaking at the London School of Economics, Mr Barroso attempted to set out the case for freedom of movement throughout the EU. “I know that feelings run high on this issue,” he said. “I am very much aware that freedom of movement may put unintended strains on local communities and services– and in some cases there has been abuse.”

La immigració massiva ens perjudica als europeus tant quant a la nostra identitat etnocultural com quant a les nostres conquestes socials.

En Durão Barroso, capitost entre la nomenklatura de la UE, ho sap tal com confessa.

Però, tanmateix, insisteix en seguir imposant-nos el seu immigracionisme.

Un immigracionisme que potser beneficia la seva casta política i social però, ho reconeix cínicament, no a la majoría d’europeus incloent els catalans.

Només ens resta d’organitzar-nos i revoltar-nos contra aquesta púrria que, ja obertament, diu treballar en contra dels nostres interessos.

 

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Catalunya, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s