Vídeo: tupinada a les primàries del PSOE

Pakistaneses donant la cara pel PSOE

El PSC diu que van votar paquistanesos perquè “tenen ideologia progressista”. Carles Martí afirma que no hi va haver irregularitats, sinó simplement “dificultats idiomàtiques”

Es fa difícil destriar què és més fastigós, si el cinisme o la corrupció, d’aquest partit a l’esquerra del sistema espanyol encara vigent a la nostra nació catalana que es vantava de com les primàries serien un exemple de transparència. Quan el que s’ha vist és d’allò més tèrbol.

Al vídeo es palesa a partir del minut 2:22 com els pakistanesos es deixen fàcilment comprar, probablement degut a que la corrupció està ben arrelada a la seva cultura, en un tant feliç com multi i intercultural agermanament entre corruptes més que no pas entre progressistes tal com pretenen hilarantment els capitosts de la filial a Catalunya d’aquest partit espanyol.

Però aquest, sent entre corruptes, no és un agermanament desinteressat. El PSOE guanya un filó de votants fidels per substituir al futur la minvant classe treballadora catalana, alhora que els musulmans pakistanesos es queden amb el districte de Ciutat Vella.

Hi han precedents, com al barri de Tower Hamlets a Anglaterra de conxorxa entre l’esquerra i els musulmans també pakistanesos, recollits per aquest mateix blog com pot copsar-se aquí i aquí.

Arreu de l’Europa saturada d’immigració massiva es repeteix la mateixa merda. Immigracionistes i immigrants se’n beneficien, és veu clarament, en perjudici dels natius europeus.

2 comentaris

Filed under Actualitat, Catalunya, immigració, immigracionisme, islamització, Revolució

2 responses to “Vídeo: tupinada a les primàries del PSOE

 1. Rigormortis

  Quina vergonya! malauradament no sols es cosa dels sociates, CiU i la seva fundació de ‘Nous Catalans’ sense anar més lluny….

  • Mars Gradivus

   Exactament, també es deleixen per arreplegar qualsevol vot d’aquest filó immigrant del que han afavorit la creació.

   Tothom, tots els partits del sistema vigent, hi estan ficats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s