Raed Saleh, proper batlle de Berlín?

Raed Saleh

Entre aquells per sota dels 18 anys a Berlín, el 45% tenen origens estrangers. Al curs escolar 2018/2019 encetaran l’escola més infants de famílies immigrants que d’infants sense origen estranger. És només qüestió de temps abans que el grup demogràfic que més ràpid creix a Berlín assoleixi també més a dir a la política de la ciutat-estat

Among those below the age of 18 in Berlin, 45 percent have foreign roots. In the 2018/2019 school year, more children from immigrant families will start school than children without foreign backgrounds. It is only a matter of time before Berlin’s fastest growing demographic also gains a greater say in city-state politics.

Raed Saleh, àrabo-musulmà d’origen palestí, pot ser el proper batlle de Berlín. Gràcies al pes creixent i en acabat dominant dels pobladors immigrants, massa sovint musulmans, a aquesta ciutat. Això palesa el reemplaçament dels natius europeus a la nostra terra ancestral. Un lamentable procés que també es repeteix arreu de la nació catalana i que, òbviament, cal combatre.

El SPD, partit suposadament socialdemòcrata, mira d’aprofitar-se el màxim possible d’aquest trist procés de reemplaçament demogràfic. Perquè allò que interessa als seus capitosts no és tant servir als treballadors alemanys com perpetuar-se al poder fent servir qualsevol filó electoral possible. Exactament com s’ha vist fer al PSOE a Barcelona en fer servir els pakistanesos tal com es comenta a una altra entrada prèvia d’aquest post. O com va fer l’Hollande per assolir la presidència de França mitjançant el suport de l’aclaparadora majoria dels musulmans que s’hi han assentat.

Els immigrants, per la seva banda, malden d’aprofitar-se’n el màxim possible. Tot plegat els permet d’assolir poder polític. Fins i tot sent antagònics quant als valors a l’esquerra.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, islamització, Jovent, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s