Homenatges de musulmans a Omar el-Hussein, el gihadista de Copenhaguen

Musulmans traient flors per les víctimes per posar-les al seu assassí gihadista.

Musulmans pregant pel seu noble heroi, l’assassí gihadista.

Joves musulmans, els mateixos que segons el mentider poder establert representen l’avantguarda de la bonhomia a la humanitat, veneren com a noble màrtir seu el covard assassí gihadista Omar el-Hussein.

Treuen les flors col·locades on va assassinar les seves víctimes, com es veu a la primera foto i vídeo, per immediatament posar-les al lloc on el terrorista musulmà va ser justament abatut per la policia danesa.

Per després anar massivament al seu enterrament on, entre crits de “déu és gran”, arriben a l’apogeu de les seves lloances envers aquest pel que sembla musulmà exemplar. Digne imitador del seu profeta Mahoma quant a desfermar violència xenòfoba contra innocents indefensos.

Que metrallés una sinagoga plena d’infants quan celebraven la bat mitsvà no els suposa cap obstacle per venerar aquest porc. Al contrari, n’augmenta l’aura de guerrer del seu déu sempre assedegat de sang.

És d’aquesta púrria que Europa, Catalunya inclosa, s’està omplint. N’arriben de fora i els que ja són dins es multipliquen implacablement. Mentre l’esquerra i la dreta del poder establert ens diuen, hipòcritament, que tot va bé. Què aquests pobres nois pateixen tota mena de mancances i exclusions quan, a l’inrevés, són obscenament mimats per aquest.

Catalunya, Europa, desvetlleu-vos!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s