Stéphane Tiki, il·legal camerunès, líder del jovent de la dretana UMP

Tiki i Sarkozy

El líder de la secció jove del partit conservador francès UMP ha dimitit després que un diari revelés que el seu permís de residència havia expirat i que en conseqüència era un immigrant indocumentat al país. Stéphane Tiki, de nacionalitat camerunesa i que al desembre va prendre la presidència dels Jeunes Populaires, el grup per menors de 30 anys de la Unió per un Moviment Popular (UMP), va dir el dimarts que deixava el seu lloc.

The leader of the French conservative UMP party’s youth wing has stepped down after a newspaper revealed that his residency permit had expired and that he was therefore an undocumented immigrant in the country. Stéphane Tiki, a Cameroonian national who in December took over the presidency of the Jeunes Populaires, the Union for a Popular Movement’s (UMP) under-30 group, said Tuesday that he was taking leave of his post.

Cap problema pel Sarkozy, tanmateix, qui va nomenar-lo personalment líder dels Jeunes Populaires i que ha proclamat que serà readmès tan aviat resolgui la seva petita malifeta administrativa.

Res no diferència la dretana UMP de l’esquerra, i fins i tot l’ultraesquerra, totes del mateix sistema. El Partit Socialista i el Front d’Esquerra haurien actuat exactament igual. Són igual d’extremistes immigracionistes . De fet semblen competir per veure qui n’és més.

Uns i d’altres malden cobdiciosament per explotar el nou i creixent, gràcies a les seves polítiques immigratòries, filó electoral immigrant aliè a Europa que l’està poblant ençà les darreres dècades. En perjudici dels natius europeus qui, clarament, ignoren i menystenen.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, Jovent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s