Immigrants contra antifeixistes a Berlín

Okupació antifeixista atacada per immigrants turcs i àrabs a Berlín

Al districte berlinès de Wedding una casa okupa d’esquerra ha estat atacada per immigrants d’origen turc. Els antifeixistes no saben com respondre: “no són ni nazis ni policies, així que els usuals mètodes activistes no són aplicables”. La visió del món de l’esquerra trontolla…

La jove artista acaba de moure’s a Wedding, en tornar-se inabastable  el lloguer al centre de Berlín (Mitte). Ara sent nostàlgia pel perfecte món a Hackescher Markt. Munta la seva bicicleta, visita una exhibició a Mitte. Ella diu: “A aquest lloc manen les màfies turques i àrabs”.

El que és nou és que els antifeixistes de Berlín tenen por de les bandes dels carrers, per exemple els residents de la okupa d’esquerra a Schererstraße 8. Situada directament davant de la seu dels Lluitadors del Carrer.

El darrer cap de setmana van ser atacats, quan uns trenta membres dels Lluitadors del Carrer van entrar a l’edifici. Segons l’informe de la policia els Lluitadors del Carrer van trencar les finestres amb bats de beisbol i van destruir el mobiliari al pub i botiga d’informació dels antifeixistes. Un dia després, dos músics que anaven a donar-hi un concert a la okupa d’esquerra, van ser atacats i insultats.

Un oficial de policia, de qui el nom no pot ser esmentat aquí en no estar autoritzat per parlar a la premsa, comenta sobre l’atac contra l’okupa d’esquerra: “si haguessin estat nazis, ho haurien dit al públic.” 

La manca de reacció dels antifeixistes front els violents i predominants criminals turcs te aparentment un motiu absurd. A l’internet circula aquesta petició dels antifeixistes: “No són ni nazis ni policia, així que els mètodes usuals no són aplicables. Quan sabem que fer, us demanarem pel vostre ajut”.

Un treballador social coneix algunes persones de l’okupa. Ell diu: “Estan confusos de no haver estat atacats pels nazis, però sí per immigrants. Això no encaixa amb la seva visió del món”. Es diu que els Lluitadors del Carrer han extorquit els antifeixistes aconseguint-ne diners de protecció, però això no ha estat confirmat per la policia.

[In the Berlin district of Wedding a Leftist housing project has been attacked by immigrants of Turkish origin. The anti-fascists do not quite know how to respond: ‘They are neither Nazis nor cops, so the usual activist methods are not applicable.’ The worldview of the Left staggers…

The young artist has just moved to Wedding, as the rent in Berlin Central (Mitte) had become unaffordable. Now she is nostalgic for the perfect world at Hackescher Markt. She gets on her bike, visits an exhibition opening in Mitte. She says: ‘This place is ruled by the Turkish and the Arab mafia.’…

What is new is that that Berlin anti-fascists fear the street gangs, for example the residents of the Leftist residential project in Schererstraße 8. Located directly across from the Street Fighters headquarters.

Last weekend they were attacked, as about thirty members of the Street Fighters entered the building. The police reported that the Street Fighters smashed windows with baseball bats and destroyed furniture in the anti-fascists’ pub and information shop. A day later, two musicians who were to give a concert in the Leftist housing project, were attacked and injured…

A police officer, whose name can not be mentioned here because he is not authorized to speak to the press, comments on the attack on the Leftist housing project: ‘If it had been the Nazis, they would have told the public.’…

The lack of reaction from the anti-fascists to the violent and predominantly Turkish criminals has an apparently absurd reason. On the Internet this request from the anti-fascists circulates: ‘They are neither Nazis nor cops, so the usual activist methods are not applicable. When we know what to do, we will ask you for assistance.’

A social worker knows some people in the housing project. He says: ‘They are confused that they are not being attacked by Nazis, but by immigrants. It does not fit into their world view.’ It is said that the Street Fighters had extorted protection money from the anti-fascists, but this has not been confirmed by the police.]

Els immigrants turcs i àrabs de Wedding, a Berlín, només veuen alemanys nadius europeus a expulsar del seu assentament etnocultural islàmic en els antifeixistes de la casa okupa.

Simple racisme immigrant contra els europeus que, com era d’esperar, els babaus antifeixistes no són capaços d’entendre. No són els bons? Com és que, malgrat el seu acarnissat i suïcida immigracionisme, aquests immigrants els odien i volen fer-los fora del seu barri o com a mínim sotmetre’ls al seu control?

Segur que molts d’aquests antifeixistes hauran aprés la dura lliçó i es passaran a la resistència europea. Què els seus equivalents a la nació catalana en prenguin nota. El que succeeix a Berlín, com a tants altres indrets d’Europa, també pot repetir-se aquí tard o d’hora.

4 comentaris

Filed under Actualitat, Europa, immigració, immigracionisme, islam, islamització, Jovent, Racisme, Revolució

4 responses to “Immigrants contra antifeixistes a Berlín

  1. Per sort o per dissort, això era qüestió de temps.

    Sens dubte, el costat bo d’aquest esdeveniment és que almenys alguns d’ells passaran al nostre bàndol. Si no, ho faran els seus germans petits, i si no, els seus fills.

    Mentre hi ha vida, hi ha esperança. Jo som un feliç testimoni del fet que gent ben joveneta, malgrat l’adoctrinament brutal que rep pertot arreu, sap, si més no instintivament, que aquesta situació és dolenta i antinatural, i s’ha d’aturar i revertir.

    • Mars Gradivus

      A aquest vídeo es veu com immigrants musulmans a Rosengård, a Malmö a Suècia, agredeixen a un grup de talossos d’ultraesquerra antifeixista que havien anat al conegut barri degenerat en assentament etnocultural islàmic a fer un acte lúdico-polític.

      Al final del vídeo és veu com surten gairebé corrent amb la seva paradeta mentre la policia els cobreix la retirada.

      Més enllà de l’hilaritat de l’esmentat vídeo es palesa l’absoluta ignorància per part d’aquesta gent d’ultraesquerra antifeixista d’on és fica. Ignoren que a l’assentament etnocultural islàmic són vistos com simples europeus a apallissar i expulsar racistament del seu territori.

      Ja tenim dos exemples ben documentats d’això i segur que experiències d’aquesta mena es repeteixen molt més sovint del que voldrien aquests antifa.

      Què els moviments identitaris arreu d’Europa vagin creixent no és casualitat. És resultat de l’observació de la realitat però també de l’experiència directe d’aquesta realitat que a molts els fa despertar dels seus ximples dogmes ultraesquerrans.

  2. Laren

    La seva visió del món, de treballadors i immigrants oprimits per malignes capitalistes, ja no té cap mena de sentit avui dia, ens estem jugant quelcom més important i profund, la supervivència dels europeus i de la nostra cultura. A part d’això volia indicar que les polítiques immigracionistes són precismante polítiques capitalistes, doncs podem afirmar que aquests babaus que s’autodefineixen com anticapitalistes, ,sense ser-ne conscients, enganyats i dirigits pels qui diuen combatre, estan donant suport a una de les polítiques capitalistes més potents de l’occident del segle 21, que és l’immigració masiva portada del tercer món.

  3. Mars Gradivus

    L’immigracionisme es, com bé dius, compartit tant per l’ultraesquerra com per cert empresariat. Ambdós per motius diferents, uns per imposar el seu projecte d’enginyeria social multi i intercultural de deconstrucció de l’ancestral identitat etnocultural europea alhora que els altres per simple cobdicia, però amb el mateix resultat nefast pels catalans i europeus.

Deixa un comentari